20.10.2013

Vko 42 / 2013

14.-20.10.2013:
Ensimmäisen TKR 2014 Keräilymaratonin startti on tapahtunut
 Päämäärätön lenkkeily jatkui tälläkin viikolla. Saadakseni edes hieman vaihtelua kävin sunnuntaina Loimaalla juoksemassa ensimmäisen TKR 2014-keräilymaratonin, tai oikeastaan ensimmäisen keräilymaratonin testiversion. Varsinainen TKR 2014-keräilymaratonien sarjahan alkaa ensi vuoden puolella. Ai mikä TKR 2014? Lukekaa tuolta: TKR 2014 taustaa.

Maanantai: 8,5 km Piikkiön poluilla. Lenkin jälkeen kotona vartti lihaskuntoa.

Tiistai: Juoksumatolla Tunturin "Rolling Hills" -mäkiohjelma 8 km mittaisena. Tästä ne mäkitreenit alkavat.

Keskiviikko: Juoksumatolla 10 km kevyttä vauhtileikittelyä (6.00 -> 4.20/km, keskivauhti 4.58/km).

Torstai: Juoksumatolla 2 tuntia / 23,5 km pk-lenkkeilyä. Samalla katsoin muutama vuosi sitten valmistuneen ja aikoinaan kovasti hehkutetun "Facebook-elokuvan" The Social Network. Ei likimainkaan parasta David Fincheriä, mutta keskitasoa onnistuneempi oikeussalidraama, jossa on myös muutamia teräviä huomioita nettimaailman ilmiöistä. Pistää myös miettimään miten Facebook voi olla mainostajille niin kova juttu, että sen kehittäjä oli miljardööri parikymppisenä. Menee yli ymmärryksen. Pitäisiköhän kirjoittaa tästäkin aiheeta päivitys Facebookiin...

Perjantai: Lepopäivä

Lauantai: Juosten Turusta Kupittaan jäähallin parkkipaikalta kotiin muutaman lisämutkan kera: 20,5 km (4.54/km). Varjopaikoissa tie oli jäässä, talvi on tosiaan tulossa. Juoksu tuntui suhteellisen helpolta, myrskyisellä myötätuulella tuskin oli osuutta asiaan.

Lauantaina juostiin Tampereella Wihan Kilometrit -tapahtuma, jossa oli matkoja puolimaratonista sataan kilometriin. Päämatkalla paimiolainen Henri Ansio paransi kesäkuun Suomi-Juoksussa juoksemansa debyyttisatasen aikaansa yli kolmella vartilla juosten uudeksi Wihan satasen reittiennätykseksi 7.49.36. Hieno suoritus nolla-asteisessa syyskelissä.
Loimaalaista maalaismaisemaa upeassa syksyisessä auringonpaisteessa
(kuva: Juha Nurmela)

Sunnuntai: TKR2014-Keräilymaraton Loimaalla: 42,195 km kevyttä (3.24.26 / 4.49/km), kohtalaisen tasaisella vauhdilla. Sää oli vuodenaikaan nähden hyvä, mutta muutamassa paikassa reitillä oli hieman liukasta, erityisesti parissa mutkassa piti ottaa todella varovaisesti. Mukava pienimuotoinen, mutta hyvin järjestetty maratontapahtuma, jota voin jatkossakin hyödyntää pitkän lenkin tekemiseen mikäli aikatauluuni sopii. Suosittelen tätä ja muita TKR2014-keräilymaratoneja samaan tarkoitukseen muillekin kuin paatuneille maratonkeräilijöille.

Kuvia (Juha Nurmela)

Viikko yhteensä: 9,5 tuntia / 113 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti