3.9.2012

Vko 35 / 2012

Katowicen 24 h MM-reittiä koeponnistettiin kesäkuussa 2012 Puolan mestaruuskilpailujen merkeissä
Vuorokaudenjuoksun MM-kilpailun starttiin on aikaa hieman alle viisi vuorokautta. Viime viikko meni jo keventelyn merkeissä ja viikon teemana oli MM-kilpailun huoltosuunnitelman ja vauhdinjakosuunnitelman viimeistely. Molemmat alkavat olla hyvällä mallilla. Toki suunnitelmien toimivuus nähdään lopullisesti vasta tulevan viikonlopun aikana.

Harjoituksellisesti viikko oli luonnollisesti kevyt ja tavoitteena oli lähinnä ylläpitää juoksutuntumaa. Harjoittelu kilpailua varten on jo tehty, viimeisen kahden viikon aikana tulosta ei pysty enää harjoittelemalla parantamaan, mutta on monia keinoja pilata kilpailu viimeisten viikkojen aikana.

Viikon harjoittelu koostui pääasiassa lyhyehköistä ja kevyistä lenkeistä n. 5 min/km vauhdilla. Lauantaina juoksin juoksumatolla kaksi tuntia MM-kilpailuun suunnittelemallani aloitusvauhdilla, joka tuntui erittäin kevyeltä. Nähtäväksi jää miltä sama vauhti tuntuu vajaan viikon kuluttua, tositilanteessa. Sunnuntaina pidin lepopäivän.

Viikon harjoittelut yhteensä: 7 h / 79 km

MM / EM 24 h internetissä:

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä MM-kisoihin!!! Treenaaminen on näyttänyt ainakin vakuuttavalta!!

  Täytyypäs kerrankin yrittää pistää liveseurantaa ko kisoista pystyyn!! Suomella ainakin laaja porukka lähdössä mukaan.

  VastaaPoista
 2. ISOT ONNITTELUT huikeasta SE-tuloksesta!!! Valtaisa työ sai mitä hienoimman kruunun. Hyvä, Jari!

  VastaaPoista
 3. ONNITTELUT Mahtavasta SE-tuloksesta. kuin myös sijoituksista MM-kisoissa ja samalla EM-kisoissa!! Tasaisen tappavasti taiavalsit koko vuorokauden!!

  250k on HIRVEÄ tulos!!!

  Mites seuraavaksi?

  VastaaPoista