21.10.2012

Vko 42 / 2012

Tämä viikko on sujunut juoksun puolesta hieman paremmissa merkeissä kuin muutama edellinen viikko. Maanantaina pidin suunnitellusti lepopäivän, mutta muutoin olen ulkoillut päivittäin.

Tiistai: 15,3 km 5.15/km keskivauhdilla, juoksu tuntui todella nihkeältä. Lenkin päälle tein kotona muutamia lihaskuntoliikkeitä.

Keskiviikko: 12 km osittain märillä ja liukkaila metsäpoluilla joilla jouduin tosissani keskittymään pystyssä pysymiseen.

Torstai: 12,2 km jäykkää vääntämistä tiellä, 5.11/km + 10 min lihaskuntoa

Perjantai: 16,2 km 4.57/km, hieman paremman tuntuista mutta ei vielä lähellekään normaalin tuntuista

Lauantai: 12,6 km 4.54/km + hieman lihaskuntoa. Aamupäivän talkoot kirveen kanssa autokatoksessa olevan pöllipinon pilkkomiseksi eivät varsinaisesti tehneet hyvää sen enempää selälle kuin juoksutuntumallekaan, mutta eiköhän vaiva palkita talven mittaan takkatulen ja paljun lämmöstä nautiskellessamme ;-)

Sunnuntai: 26 km 5.12/km, alku tuntui suorastaan hyvältä, mutta puolimatkan jälkeen totuus paljastui kun käännyin kotiinpäin ja aloin puskea reippaaseen vastatuuleen. Loppu oli samanlaista vääntämistä kuin viikon muutkin lenkit. Iltapäivällä vielä viimeiset pöllit haloiksi ja ylimääräinen roju pois autokatoksesta, jotta autot mahtuvat sinne.

Ensi viikon sääennuste kuulosti sen verran huolestuttavalta, että harkitsin jo talvirenkaiden vaihtamista, mutta laiskuus voitti ja vaihdan renkaat todennäköisesti ensi viikolla jonakin päivänä iltapimeässä lumisateessa. Näin on käynyt ennenkin...

Viikko yhteensä 8,5 h / 94 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti