15.2.2013

Loman odottelua

Tämä viikko on kulunut ensi viikolla odottavaa talvilomaa odotellessa. Maanantaina ja tiistaina tein 1,5 h fillaritreenin trainerilla. Saa siinäkin sykkeen nousemaan ja jalat hapoille vaikka puuha onkin - jos mahdollista - matolla juoksemistakin puisevampaa.

Keskiviikkona juoksumaton korjaaja saapui paikalle. Tällä kerralla oikeiden varaosien kanssa ja puolessa tunnissa matto oli taas uudeveroisessa iskussa. Illalla varmistin korjauksen onnistumisen tekemällä 18 km kevyen testilenkin matolla, joka toimi hienosti.

Torstaista tuli urheilun suhteen lepopäivä, sillä ilta vierähti Julian vanhojenpäivätansseissa ja matkalaukkuja pakatessa.

Ensi viikolla juostaan näissä maisemissa (kuva: Caffitorrevieja)
Huomenna suuntaamme Jaanan kanssa kohti Espanjaa, jossa vietämme viikon Club Atletismo Torrevieja Finlandian isännöimällä juoksulomalla.

Viikon teemana on ensisijaisesti juosta mahdollisimman paljon määrää, vaikka sitten tehojen kustannuksella. Tarkoitus on tietenkin juoksemisen lisäksi myös lomailla ja irtautua kunnolla arjesta. Mikä tarkoittaa tietotekniikan jättämistä kotiin. En siis matkan aikana päivitä blogiani, vastaa sähköpostiin tai ole muutenkaan 2000-luvun viestintävälineiden tavoitettavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti