2.6.2013

Vko 22 / 2013

Päättyvä viikko ei suurempia urheilullisia ilonaiheita tarjoillut. Kevyttä pk-lenkkiä olen tehnyt matalilla sykkeillä, mutta vieläkään kroppa ei tunnu kiinnostuneelta ottamaan vastaan oikeaa harjoittelua. Äkillisesti alkanut kesä ei sekään liene varsinaisesti helpottanut juoksemista kun viileyteen tottunut kroppa protestoi helteessä juoksemista vastaan korkeilla sykkeillä.

Maanantai: Turku Sprint-Rogaining 2 tuntia. Kuvittelin kompensoivani juoksuvauhdin puutteen keskittymällä reitinvalintoihin ja tarkkaan suunnistukseen. Arvannette loput? Jep, tulos oli yhtä surkuhupaisa kuin päättömällä edestakaisin juoksentelulla olen edellisvuosina tässä tapahtumassa saavuttanut. Matkaa tosin tuli nyt puolenkymmentä kilometriä vähemmän eli vain 15,8 km. Hellelukemia hiponut lämpötila aiheutti omat ongelmansa kun en ottanut juomista mukaan ja ainoalla järjestäjien juomapisteellä oli tarjolla vain vettä tai sekamehua, jossa ei tietenkään ollut sen enempää suolaa kuin magnesiumiakaan. Niinpä viimeisillä minuuteilla jouduin vielä tuskailemaan kramppailevien pohkeiden kanssa ja myöhästyin maalileimauksesta 11 sekuntia. Siitä kuittaamani kaksi virhepistettä eivät tosin suoritustani pilanneet - ihan itse olin suoritukseni tyrinyt.

Tiistai: Danielin lätkäporukan treenatessa Kuuvuoren portaissa juoksin itse Aurajoen rantamaisemissa 17 km 5.22/km keskivauhdilla. Lenkin aikana tein vartin verran lihaskuntoliikkeitä reitin varrella olevilla telineillä. Hemmetin lämmintä ja tuulista.

Keskiviikko: 8 km kevyttä Jaanan kanssa.

Torstai: Pitkästä aikaa kävin Turun lenkkiporukan torstailenkillä Karikon kierroksella: 11 km 5.19/km keskivauhdilla kuulumisia vaihdellen.

Perjantai: Lepopäivä

Lauantai: 10,5 km todella nihkeää köpöttelyä 5.13/km keskivauhdilla.

Sunnuntai: 19,2 km nihkeää pk-puurtamista liki 30:n asteen helteessä, keskivauhti 5.23/km. Turhauttavaa.

Viikko yhteensä: 8 h / 81 km + 15 min lihaskuntoa

Toukokuu yhteensä: 34 h 15 min: Juoksu 30 h / 321 km + Rogaining 2 h / 15 km + Kävely 2 h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti