9.3.2014

Vko 9-10 / 2014

Torreviejan leiriltä kotiuduttiin viikon 9 tiistai-illalla ja keskiviikkoaamuna oli edessä arki ja työpäivä. Urheilun suhteen päivästä muodostui välipäivä.

Torstaina olin parin kuukauden tauon jälkeen mukana Turun lenkkiporukan yhteislenkillä Turun Urheilupuistossa Karikon kierroksella: kymmenen kierrosta suht. kevyesti, 14 km (keskivauhti 5.06/km)
Perjantai: Juoksumatolla 13 km kevyttä, lievästi kiihtyvällä vauhdilla 5.20 -> 4.20/km
Lauantai: 20 km kevyttä Piikkiöstä Kaarinan keskustan suuntaan ja takaisin. Tarkoitus oli juosta tasaisella vauhdilla, mutta hieman meni pieleen, vitosen pätkiin jaettuna: 25.41 - 25.33 - 25.35 - 25.35
Sunnuntai: Turun lenkkiporukan kimppapitkis Turun linnan kulmalta Ruissaloon ja takaisin pienen lisämutkan kanssa yhteensä 33 km (keskivauhti 5.28/km).

Viikko yhteensä: 10 h 42 min / 121 km

Viikko 10:

Tämä viikko oli tarkoitus joka tapauksessa pitää kevyenä, mutta orastavien flunssaoireiden takia siitä tuli suunniteltuakin kevyempi.

Maanantai: Hiihtoa Paipissa 15,4 km vapaalla (siis todella vapaalla) tyylillä
Tiistai: Lievästi flunssainen olo, joten tyydyin pieneen kävelylenkkiin Jaanan kanssa
Keskiviikko: Juoksumatolla 11 km kevyesti sykettä ja olotilaa tarkkaillen
Torstai: Karikon kierroksella 12,6 km kevyttä
Perjantai: Juoksumatolla 17 km kevyttä
Lauantai: Upea auringonpaisteinen, mutta erittäin tuulinen keli. 9,5 km rauhallista palauttelua.
Sunnuntai: Kimppalenkki Turun linnalta Ruissaloon: 30,2 km (5.36/km)

Flunssaoireet alkavat vähitellen onneksi helpottaa.

Viikko yhteensä: 9,5 h / Juoksua 80 km / Hiihtoa 15 km

Kalenteri uusiks

Kilpailukalenterin suunnittelu palasi taas lähtöruutuun IAU:n tiedotettua eilen, että arvuuttelu juhannukseksi ilmoitetun 24 h MM-kilpailun suhteen päättyi: 24 h EM/MM -kilpailua 2014 ei järjestetä Tshekin Plzenissä. Sen sijaan on aloitettu neuvottelut 24 h MM-kilpailun järjestämisestä Taipeissa. Todennäköisesti perinteisen Taipei 24 h -kilpailun yhteydessä joulukuussa, ajankohdasta tiedotteessa ei tosin vielä puhuttu mitään.

Taipei on niin kalliin ja pitkän matkan päässä, että budjettini tuskin venyy kustantamaan omia ja huoltajani matkoja tuonne. Matka vaatisi kaiken lisäksi vähintään viikon, luultavasti parin viikon, poissaoloa töistä. Palkatta. Ei onnistu asuntovelalliselta.

Ainakin tällä hetkellä siis näyttää siltä, että tänä vuonna keskitytään tavoittelemaan arvokilpailumenestyksen sijasta menestymistä muissa kilpailuissa, tilanne voi toki vielä muuttua. Tai sitten ei. Eikun taas kerran kalenteria ja Euroopan karttaa tutkimaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti