7.11.2011

Marraskuu...

Viime viikolla siirryttiin marraskuuhun. Bislettin 24 h kilpailu juostaan siis jo tämän kuukauden aikana. Kovin nopeasti on aika taas kulunut, kun seuraavaan kisastarttiin on aikaa alle kolme viikkoa. Määrällisesti kovimmat viikot ovat takana, mutta vielä vähän aikaa yritän pitää vielä kohtuullista harjoitustahtia yllä, ennen kuin alan kevennellä kohti kilpailua.

Viime viikon harjoitusmäärä jäi selvästi alle kolmen edellisen viikon. Juoksua tuli 11,5 h (132 km) ja viikon pisin lenkki oli perjantaina perheen juniorikiekkoilijan harjoitusten aikaan juoksemani kevyt kolmetuntinen, jossa taittui matkaa 34,3 km. Lauantaina kävin keväästä saakka autokatoksen nurkassa odottaneen pöllikasan kimppuun. Aloin pätkiä puita käsisahalla ja viimeistelin työn viipaloimalla puut kirveellä takkaan sopiviksi klapeiksi. Onnekkaasti vältyin viipaloimasta itseäni, vaikka allekirjoittanut ja kirves ei järin järkevältä yhdistelmältä kuulosta.

Muutaman tunnin savotan jälkeen lauantai-illan 18 km lenkki oli leppoisasta vauhdista (4.55/km) huolimatta melko väsyneen tuntuista menoa. Sunnuntaina jatkoin tukkihommia parin tunnin ajan ja kiitos Danielin avun lähes koko kasa on jo pätkitty. Vain muutama pölli jäi ensi viikonloppuun odottamaan vuoroaan. Kelpaa talvella nautiskella takkatulen lämmöstä.

Sunnuntaina juoksin 26 km ja tuntuma oli lähes yhtä väsynyt kuin edellispäivänä, vaikka vauhti oli jopa edellispäivää hitaampi (5.05/km). Onneksi vielä on lähes kolme viikkoa aikaa saada juoksutuntuma normaaliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti