21.5.2012

Vko 20/2012

Koska otin Lohjan Ystävyysultran enemmän pitkänä harjoituslenkkinä kuin totisena kilpailuna en pitänyt sen jälkeen kuin yhden lepopäivän. Viime viikko meni kuitenkin vielä harjoituksellisesti melkoisen löysissä merkeissä, lähinnä totuttelin säännölliseen ulkoiluun muutaman viikon lepäilyn jälkeen.

Maanantaina lenkkeilin tunnin verran kevyesti Piikkiön metsäpoluilla ja sain huomata, että puolen vuoden takaisen Tapanipäivämyrskyn kaatamia puita on yhä poikittain poluilla, etenkin vähemmän käytetyillä pikku-urilla. Osa pienemmistä poluista puolestaan on kadonnut kokonaan kaatuneiden puiden ja metsäkoneen tekemien urien alle.

Tiistaina ja torstaina tein reilun tunnin peruslenkit, keskiviikko jäi työhöni liittyvän koulutuksen johdosta lepopäiväksi. Perjantaina juoksin kevyesti 1,5 tuntia. Lauantaina tein vuoden ensimmäisen fillarilenkin: 2,5 tuntia (66 km) kevyttä pyörittelyä kovassa tuulessa. Viimeistä kolmekymppistä vastatuuleen jauhaessani kiittelin mielessäni lajivalintaani: onhan vastatuuleen juokseminenkin ikävää, mutta pyöräilystä kova vastatuuli tappaa kaiken nautinnollisuuden.

Viikon pitkä lenkki sunnuntaina oli pituudeltaan noin kaksi tuntia ja matkaa kertyi 25,3 km. Lisäksi tein tiistaina ja sunnuntaina lenkin jälkeen kevyet lihaskuntoharjoitukset. Viikon treenit yhteensä noin 9,5 tuntia. Tästä se taas lähtee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti