11.11.2012

Vko 45 / 2012

Edellisen viikon 125 km määrämätön uuvuttamana otin tämän viikon hieman kevyemmin.

Viikko alkoi maanantaina lepopäivällä. Siihen vaikutti toki harjoitusrasituksen lisäksi lievät flunssaoireet.

Tiistai: juoksumatolla junnaamista 11 km keskivauhdilla 5.08/km. Lenkin päälle kevyt lihaskuntoharjoitus.

Keskiviikko: 12,5 km (5.11/km), perushölkkää

Torstai: 12,5 km (5.24/km), kevyttä hölkyttelyä

Perjantai: juoksumatolla 17,5 km lievästi kiihtyvää (keskiv. 5.13/km) loivalla nousukulmalla.

Lauantai: 11 km (4.46/km), tuntui paremmalta kuin aikoihin ja loppuun piti ihan huvin vuoksi vetää parin kilometrin kevyt kiihdytys 4.10/km vauhdilla.

Sunnuntai. 31 km (4.57/km), viimeinen 15 km vastatuuleen kulki vähän nihkeästi, mutta lenkin yleistuntuma oli joka tapauksessa hyvä. Harmaasta ja sateisesta säästä huolimatta.

Viikko yhteensä 8 h / 95 km.

Viikonloppuna aloin suunnitella ensi vuoden kilpailuohjelmaani, mutta mitään lopullisia päätöksiä en vielä saanut aikaiseksi. Toukokuussa on kalenteriin merkitty 24 h MM/EM -kilpailu Hollannin Steenbergenissä, mutta siitä eteenpäin ohjelmani on täysin auki. Vaihtoehtoja olisi runsaastikin, mutta harmillisesti suurin osa kiinnostavista vaihtoehdoista osuu ajallisesti hyvin lähelle toisiaan. Pähkäily jatkuu...

1 kommentti:

  1. Tunnen ongelman maratonien suunnittelun osalta. Hyviä kisoja kun tuppaa (varsinkin syksyisin) olemaan Euurooppa pullollaan, eli pitää tosissaan pähkiä että mihin sitä tavoitteensa suuntaa. Mulla on onneksi vielä "kausi" kesken ja Dubain maraton oottaa tammikuussa, joten funtsitaan jatkoa sen jälkeen.

    Tsemppiä sulle jatkoon! Käyn aina epäsäännöllisen säännöllisesti blogiasi lukemassa, vaikka taitaa olla eka kerta kun kommentoin jotain.

    VastaaPoista