27.11.2012

Vko 47 / 2012


19.-25.11.2012:

Maanantai: Lepo

Tiistai: Juoksumatolla 17,5 km kevyesti (5.10/km)

Keskiviikko: 12,4 km kevyttä + vähän lihaskuntoa päälle

Torstai: 15,2 km (5.02/km) Turun lenkkiporukan kimppalenkki Karikon kierroksella

Perjantai: Juoksumatolla 7,6 km kiihtyvävauhtinen 5.10 -> 4.00/km. Oli vähän kiireinen ilta niin lenkki typistyi runsaan puolen tunnin mittaiseksi.

Lauantai: 10,4 km peruslenkkeilyä (4.39/km).

Lauantai-iltaa vietimme yhdessä Helsinki-Turku -juoksussa auttaneiden Anun ja Mikon kanssa saunoen, paljussa lilluen ja hyvästä ruuasta nautiskellen.

Mikä on pateettisempaa kuin insinööri viettämässä lauantai-iltaa Huojuvaa Tornia kasaten? V: Kaksi insinööriä viettämässä lauantai-iltaa Huojuvaa Tornia kasaten. 

Sunnuntaina aamupäivä kului pihatöiden merkeissä ja iltapäivällä suuntasimme Peugeotin kohti Turkua ja HK-Areenan parkkipaikkaa, jossa harjoiteltiin Julian kanssa pysäköintiruutuun peruuttamista, taskuunperuuttamista ym. autonkäsittelyä.

Harjoituksen jälkeen Jaana hyppäsi auton rattiin ja minä aloin juosta kotiin päin kolmeasteisessa tihkusateessa. Muutaman lisämutkan kanssa lenkille tuli mittaa 37,2 km (5.11/km) ja aikaa kului hieman yli kolme tuntia, joten tätä voinee pitää ihan oikeana pitkänä lenkkinä.

Sunnuntain lenkillä tuli tehtyä sellainen ikävä havainto, että kun Raisio-tunnelista tehtiin taannoin Raisio-kanjoni tuhottiin siinä ohimennen Myllyn alueelta Haunisten altaalle johtava hieno ulkoilureitti. Vaihtoehtoisen reitin hakeminen jäi toiseen kertaan kun lenkistä uhkasi tulla muutenkin suhteellisen pitkä ja ilta hämärtyi hyvää vauhtia kun tuolla alueella tarvoin.

Viikko yhteensä 8,5 h / 100 km.

2 kommenttia:

  1. Ei pidä paikkaansa. Mä olen diplomi-insinööri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä tietenkin, pahoitteluni loukkauksesta. Joskaan se ei taida muuttaa tilannetta yhtään vähemmän pateettiseksi. ;-)

      Poista