13.1.2013

Vko 2 / 2012

7. - 13.01.2013:

Hieman maltillisempi viikko väliin, tosin ei mitenkään suunnitellusti.

Maanantai: Juoksumatolla 18,6 km (5.03/km). Jalat tuntuivat väsyneiltä jo ennen lenkkiä ja verkkaisesta vauhdista huolimatta juoksu oli alusta saakka vaivalloista. Lisäksi syke heilui 10-15 lyöntiä korkeammalla kuin tuossa vauhdissa normaalisti, joten ei kroppa ihan normaalitilassa ole.

Tiistai: Juoksumatolla 12,5 km eilistäkin hitaammin (5.15/km), mutta syke oli vain pari lyöntiä matalampi.

Keskiviikko: Juoksumatolla 13,2 km. Kevyen alun jälkeen loppuun muutama kilometri rennosti kiihdyttäen. Juoksu aavistuksen paremman tuntuista kuin edeltävinä päivinä, mutta turhan helposti syke lopussa kiipesi 160:n nurkille.

Torstai: Juoksumatolla 10,1 km, loppupuolella 1 km 5% nousukulmalla.

Perjantai: Lepo, risteilyllä ystävien kanssa.

Lauantai: Oli hieman asioita Turussa ja saatuani ne hoideltua vein auton Varissuon jäähallin parkkiluolaan, josta Jaana ajoi sen Danielin pelin jälkeen kotiin. Minä puolestani tein viikon ainoan ulkolenkin juosten muutaman mutkan kautta kotiin. Yhteensä 20 km. Turku-Kaarina -alueen kevyen liikenteen väylien hoito on sikamaisella tasolla ja suurimman osan matkasta sain jännittää pystyssä pysymistä sen verran huolella, että lenkin aikana tein päätöksen juosta seuraavan ulkolenkkini Suomessa juhannuksen nurkilla.

Sunnuntai: Juoksumatolla 47,2 km (keskivauhti 5.16/km). Varsin maltillisella vauhdilla, erityisesti ensimmäiset kaksi tuntia. Juoksu tuntui jo hivenen paremmalta kuin alkuviikosta ja edellispäivän luistelulenkin jälkeen oli suorastaan ilo juosta kesäkamppeissa pitävällä alustalla.

Viikko yhteensä: 10,5 h / 121 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti