28.4.2014

Vko 17 / 2014

21.-27.04.2014:

Turussa linnunpöntöilläkin on katuosoitteet
Viime viikosta ei ole oikein mitään painokelpoista kirjoitettavaa. Maanantain Ruissalon kävelyretkestä 12 x 1 min hölkkäpätkineen mainitsin jo edellisessä blogitekstissä ja muutenkaan viikon harjoittelu ei varsinaisesti näytä kansainvälisen tason tuloksiin tähtäävän urheilijan treenaamiselta.

Ma: 2 h 4 min patikointia Ruissalon poluilla Jaanan kanssa, seassa 12 x 1 min kevyttä juoksua jalkaa tunnustellen
Ti: 10,5 km hiihtoa vapaalla tyylillä Paimion hiihtoputkessa. Hiihtäminen on tällä hetkellä laji, jossa akilles vaivaa vähiten, mutta kyllä hiihtäessäkin huomaa, että jalka ei ole kunnossa. Vesijuoksua en ole tosin kokeillut - enkä kokeile. Joku raja sentään.
Ke: 22 min lihaskuntoharjoitus kotona. Vatsaa, etu- ja takareisiä, selkälihkset, etunojapunnerruksia ja 3 min lankku
To: 32 km kevyttä pyöräilyä ulkona. Jopa pyöräillessä jalkaan koskee, edes talvella jalan ollessa muka oikeasti huonona pyöräily ei tehnyt kipeää.
Pe: Lepo, vietimme laatuaikaa Jaanan kanssa nauttien hyvästä ruuasta Viikinkiravintola Haraldissa ja sen jälkeen kulttuurista teatterissa.
La: Muutama tunti puuhastelua pihatöiden parissa, Jaanan kanssa 4 km kävelyä, seassa 3 x 2 min kevyttä juoksua + 15 min lihaskuntoharjoitus kotona.
Su: Muutama tunti pihatöitä + 35 km kevyttä pyöräilyä.

Lisäksi olen venytellyt ja tehnyt akillesjännettä voimistavia liikkeitä useamman kerran päivässä, mutta niiden hyödyllisyydestä en ole kovin vakuuttunut. Tällä hetkellä akillesjänne on lähes kivuton kävellessä ja levossa, varpaillenousut onnistuvat joskin vasemman jalan varpaillenousu tekee kipeää. Kaikki urheiluun viittaavakin aiheuttaa akillesjänteen kipeytymisen.

Viikko yhteensä: 6,5 h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti