6.10.2016

Syyskuu 2016 yhteenveto

5.10.2016


Kohta on menty jo viikko lokakuuta, joten lienee aika pikakelata syyskuun tekemiset.


Syyskuun liikuntasuoritteet:

Juoksu:     356 km (keskiv. 5.18/km)
Pyöräily:   324 km (keskiv. 31,1 km/h)
Lihaskunto: 2 h
Yhteensä:   43 h 55 min

Vuoden alusta:

Juoksu:     3951 km
Pyöräily:   832 km
Lihaskunto: 14 h
Yhteensä:   417 h 18 min

Seuraavan kerran ulkoilutan numerolappua ensi viikon lopulla Tampereella Wihan Kilometrit 50 km -kilpailussa. Näillä näkymin tulen juoksemaan Tampereella kiihtyvävauhtisen pitkän lenkin ilman mitään keventelyä tai herkistelyä.

Pari päivää sitten avautui ilmoittautuminen toukokuussa juostavaan NUTS Karhunkierros polkujuoksukilpailuun. Ultramatkojen (160 km, 80 km & 53 km) runsaat 500 paikkaa myytiin loppuun kuudessa minuutissa! Sattumalta olin tietokoneen ääressä klo 18 ilmoittautumisen alkaessa ja hetken mielijohteesta kokeilin, josko ilmoittautuminen onnistuisi. Yllättäen se meni läpi ongelmitta ja nyt nimeni seisoo Karhunkierroksen 160 km kilpailun lähtölistalla. Onpahan yksi vaihtoehto ensi vuodelle, mutta ei tuo mikään ensisijainen tavoite ole ja täysin mahdollista on sekin, että vapautan paikan jollekin kevään aikana.

Spartathlonin seuraaminen kotistudiosta käsin toi myös kaikenlaisia ajatuksia mieleen, josko vielä kerran... Kaikesta huolimatta ensi vuoden ykköstavoitteeni on Belfastissa heinäkuun alussa juostava 24 h MM-kilpailu. Sadan mailin polkujuoksu viisi viikkoa aikaisemmin ei liene optimaalista valmistaututumista, joten mikäli MM-tavoitteeni toteutuu jätän Karhunkierroksen juoksematta. Spartathlon puolestaan juostaan runsaat 2,5 kk 24 h MM-kilpailun jälkeen ja kokemuksesta tiedän, että kaksi pitkää ultraa alle 3 kk välein ei ole kovinkaan hyvä ajatus, joten luultavasti minua ei ensi vuonna nähdä Spartathlonissakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti