19.8.2014

Vko 33 / 2014

11.-17.08.2014:

Komea sateenkaari, mutta muuten sateinen keli ei juuri nyt fiilistä nosta

Tämä Compressport Trail Running
paita pääsee Kreikan matkalle
Viime viikko sujui harjoituksellisesti kohtuullisesti. Toki määrää olisi voinut olla enemmän - kuten aina. Vammapuolella tällä hetkellä mietityttävät eniten kipuilevat takareiteni, mutta uskoisin että nekin saadaan ojennukseen liikkuvuuteen ja venyttelyyn panostamalla. Kyllä, luit oikein.

Viikko 33:

Maanantai: Sateisessa ja viileässä (+20°C) kelissä 10,4 km kevyttä (4.54/km)

Tiistai: 15,6 km kevyttä. Ei aivan yhtä kylmää kuin eilen, mutta ei lämmintäkään, vain +23°C

Keskiviikko: 20,6 km muutaman mutkan ja polkupätkän kautta Turusta kotiin + kotona 20 min lihaskuntoa

Torstai: 11,6 km kevyttä

Perjantai:
Klo 15: 30 min Vauhtisammakon Galileo-laitteeseen tutustumista.
Klo 18:45: 12,3 km: 11 km kevysti kiihtyvällä vauhdilla, viimeinen 3 km 4.26 - 4.26 - 3.49 + 1,3 km verryttelyä

Lauantai: Pitkä lenkki, joka toteutettiin tällä kertaa niin, että Jaana oli auton kanssa huoltamassa. Hyppäsin pois autosta Paimiossa hieman ennen Sauvon tienristeystä päästäkseni heti lenkin alkuun nautiskelemaan reilun kahden kilometrin nousuosuudesta. Tämä jälkeen lenkki suuntautui Kevolan ja Hajalan kautta Vanhaa Rantatietä (myös Kuninkaantienä tunnettu reitti) kohti Saloa, Meriniityn kautta Ylhäisiin ja Helisnummen kautta Perniöntielle. Sää oli pilvinen, ajoittain vihmoi vähän vettäkin ja oli niin kylmä (+18°C), että muutaman kilometrin juoksun jälkeen oli pakko vetää irtohihat käsivarsien suojaksi.
Runsas 33 km takana, alamäkeä kohti Uskelanjoen siltaa Halikossa.
Alunperin tarkoitukseni oli juosta noin 40-50 km, mutta kun juoksu sujui kohtuullisen mukavasti heitin jossain kohtaa vitsinä "pakkohan tässä on juosta Perniöön saakka". Sen jälkeen ei enää ollut muuta vaihtoehtoa kuin juosta Perniöön. Entisen Perniön lukion, nykyisen päiväkodin (?) pihassa Garminiin oli kertynyt 56,0 km ja aikaa oli kulunut 5.07 (5.30/km). Kello kävi myös huoltopysähdysten ja jätteenpoistoseisahdusten aikana.

Jaana teki Perniössä oman lenkkinsä ja juoksin hänen seuranaan 5 km, joten yhteensä minulle tuli juoksua 61 km ilman pahempia tuntemuksia kropassa. Lenkin jälkeen hain vielä palautusaterian Perniön Kebabista, ennen kuin lähdimme ajelemaan kotiinpäin.

Sunnuntai: Aamupäivällä kävimme Jaanan kanssa Vauhtisammakolla ravistelemassa lihaksia Galileolla.
Iltapäivällä 13 km kevyttä ja hidasta juoksua Piikkiön poluilla.

Viikko yhteensä: 14,5 h / Juoksu: 144 km.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti