18.8.2015

Vko 32-33 / 2015 - Palauttelua

3. - 16.8.2015:

Kävelyllä Turun Telakkarannassa
Skövden 48 h -kilpailun päättymisestä tuli viime sunnuntaina kuluneeksi kaksi viikkoa. Tämän ajan keskityin palautteluun. Liikunnaksi riitti muutama kävelylenkki, yksi vajaan tunnin fillarilenkki ja viikko 48 h -kilpailun jälkeen aloittamani Tsempparin Personal Trainer -koulutuksen ensimmäisen viikonlopun liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteet. 


Ensimmäisen juoksulenkin, 7 km 5.38/km keskivauhdilla, tein eilen ja juoksutuntuma oli - odotetusti - täysin kateissa. Tänään juoksin 6 km huimalla 5.34/km keskivauhdilla. Juoksutuntuma ei ollut ratkaisevasti parempi, edes mukavan lämmin sää ei kroppaa herkistänyt. Lenkin jälkeen tein hieman liikkuvuus- ja venyttelyharjoituksia. 
Helsingissä Hotellin Tornin näköalabaarissa
viime sunnuntaina,  hieman ennen
stadionille lähtöä

Tällä viikolla on siis vähitellen tarkoitus kevyesti palailla harjoittelun pariin. Varsinkin kun vieläkään ei ole töitä häiritsemässä harrastustoimintaa. Skövden 48 h -kilpailu on jo nollattu ja seuraavan 48 h -kilpailun haku on aloitettu. Tämän hetken ykköstavoite liikunta-alalla kuitenkin on Personal Trainer -koulutuksen läpivieminen jouluun mennessä.

PT-koulutukseen kuuluu harjoittelu vähintään yhden, mielellään useammankin harjoitusasiakkaan kanssa ja ensimmäinen vapaaehtoinen ehti ilmoittautua, ennen kuin ehdin edes suuremmin kyselemään. Mikäli joku - mielellään Varsinais-Suomessa asuva - haluaa harjoitusasiakkaakseni niin nakkaa sähköpostia ja kerro lyhyesti tavoitteistasi ja haasteistasi hyvinvoinnin saralla, joihin mielestäsi tarvitset Personal Trainerin apua. (korjaus 21.8.2015: email-osoite korjattu, nyt pitäisi toimia)


Keskimääräistä reteämmät 50 v -bileet Stadionilla viime sunnuntaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti